Kekse usitnite u blenderu, otopite maslac te ga dodajte u kekse i promiješajte pa dodajte i mlijeko. Dobivenu smjesu utisnite u kalup za tortu pa stavite u hladnjak dok pripremate karamel i kremu.
Otopite šećer, neprestano ga miješajući dok ne poprimi zlatno-žutu boju, maknite ga s vatre pa u njega umiješajte maslac i toplo vrhnje za šlag.
Kuhajte minutu, dvije, neprestano miješajući. Maknite s vatre i prohladite te dodajte kikiriki i promiješajte. Karamel prelijte preko podloge i ostavite da se malo u stisne u hladnjaku.
Mikserom izradite sir i šećer u prahu i miksajte dok ne dobijete kremastu smjesu. Dodajte kikiriki maslac i ekstrakt vanilije i miksajte. Na kraju dodajte i vrhnje za šlag (u tekućem obliku) i izmiksajte do kraja. Kremu dodajte u kalup za tortu i stavite u hladnjak.
Otopite čokoladu za kuhanje u vrhnju za šlag. Ostavite ga da se ohladi 20-ak minuta, povremeno miješajući. Tortu na kraju prelijte ganachem i vratite u hladnjak na 4 sata.