U zdjeli pomiješajte brašno, mljevene bademe, sodu bikarbonu, prašak za pecivo, sol, đumbir, muškatni oraščić i koricu naranče.
U drugoj zdjeli izmiksajte jaja i šećer pa dodajte ulje i vaniliju. Dodajte suhe sastojke iz prve zdjele pa naribanu mrkvu i orahe. Na kraju dodajte i 3 žlice soka od naranče.
U kalup promjera 20 cm stavite papir za pečenje pa ulijte pola smjese i pecite na 180 stupnjeva oko 20 minuta (provjerite čačkalicom ako je gotovo).
Izvadite pa ispecite i drugu polovicu smjese (ili pecite istovremeno ako imate dva kalupa). Ohladite, a dok se biskviti hlade, napravite kremu.
Mikserom izradite maslac pa dodajte šećer, a na kraju i mileram. Dobro izmiksajte pa stavite u zamrzivač na pola sata.
Prvi biskvit premažite kremom, zatim stavite drugi biskvit i premažite ostatkom kreme te ukrasite sjeckanim orasima. Ohladite i poslužite.