Od navedenih sastojaka zamijesite prhko tijesto, razvaljajte ga na papiru za pečenje i stavite u kalup dimenzije 40x30 cm. Ostavite sa strane dok pripremate biskvit.
Bjelanjke izradite u čvrsti snijeg i postupno im dodajte šećer i vanilin šećer. Na kraju dodajte i mljeveni mak pomiješan s praškom za pecivo i lagano promiješajte kuhačom.
Smjesu za biskvit izlijte po razvaljanoj kori koju ste stavili u kalup i to zajedno pecite 20 do 25 minuta na 180 stupnjeva.
Pjenjačom izmiješajte žumanjke, šećere i gustin s malo mlijeka pa ukuhajte u preostalo mlijeko. Kuhajte, cijelo vrijeme miješajući pjenjačom, dok se smjesa ne zgusne, pa maknite s vatre.
Pokrijte plastičnom folijom i ostavite da se ohladi. Zatim umiksajte maslac sobne temperature i kremom premažite ohlađeni biskvit.
Na samom kraju izradite vrhnje za šlag i namažite ga po kremi. Dobro ohladite, a zatim kolač narežite na kocke i poslužite.