U posudi pomiješajte jaja, šećer i vanilin šećer. Izmiksajte pa dodajte omekšali maslac i ponovno izmiksajte.
Ulijte mlijeko pa ponovno izmiksajte, a zatim prosijte brašno i prašak za pecivo kako vam se ne bi stvorile grudice. Dodajte i sol pa dobro izmiksajte.
Za nadjev od cimeta dobro promiješajte sve sastojke - prvo otopite maslac, pa mu dodajte smeđi šećer, brašno i cimet, a po potrebi i malo mlijeka.
U duguljasti kalup za kruh stavite papir za pečenje pa prvo ulijte 2/3 smjese za biskvit. Zatim žlicom rasporedite nadjev od cimeta i dodajte ostatak smjese za biskvit.
Držačem od kuhače malo promiješajte kako bi se nadjev rasporedio po kolaču.
Pecite 40 do 50 minuta u pećnici koju ste prethodno zagrijali na 180 stupnjeva. Ohlađeni kolač posipajte šećerom u prahu po želji.