U posudu u kojoj ćete zamijesiti tijesto dodajte brašno. U posebnom loncu ugrijte mlijeko (ne smije biti vruće, već mlako). U mlijeko zatim dodajte kvasac, žličicu brašna i žličicu šećera te dobro umutite i ostavite poklopljeno dok se kvasac ne digne.
U posebnoj posudi pomiješajte ulje, jogurt i vrhnje, a zatim zajedno s kvascem ulijte u posudu u koju ste stavili brašno. Sada mikserom sa spiralnim nastavcima umijesite tijesto.
Tijesto pokrijte prozirnom folijom i ostavite sat-dva na toplom da odmori. Kada se udvostruči prebacite ga na nauljenu ili pobrašnjenu podlogu i prerežite ga na 6 dijelova.
Ako vam se tijesto lijepi za ruke, ruke nauljite kako biste lakše rukovali samim tijestom. Svaki dio razvaljati rukama ili valjkom za tijesto, prepolovite nožem na 4 dijela i formirajte kiflice.
Pleh u kojem ćete peći kiflice obložite papirom za pečenje, na njega posložite kiflice i premažite ih umućenim žumanjkom kojemu ste dodali žlicu mlijeka.
Pecite na 200 stupnjeva otprilike 15 minuta.