Quiche bez kore sa špinatom

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
30min
Ukupno vrijemeUkupno
40min
KompliciranostTežina
Cijena
Quiche bez kore sa špinatom by Shutterstock Shutterstock

Sastojci

Broj porcija
6
150 gšpinata
1crveni luk
4jaja
100 gfeta sira
200 mlmlijeka
75 gglatkog brašna (može i zobeno)
0,5 vrećicepraška za pecivo
1 prstohvatsoli

Priprema

1 Pripremite povrće

Nasjeckajte luk, a špinat operite i očistite. Prodinstajte na malo ulja par minuta. Stavite sa strane da se prohladi.


Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.


2 Napravite smjesu

Pomiješajte jaja, dodajte brašno pomiješano s praškom za pecivo, sol i mlijeko. U smjesu dodajte prohlađeni luk i špinat.


Prebacite u namašćeni kalup za quiche (ili bilo kakav vatrostalni) i po vrhu rasporedite feta sir.


3 Ispecite

Pecite pola sata.

Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.