Zagrijte pećnicu na 160°C. U veliku zdjelu dodajte brašno i u sredini napravite udubinu. Dodajte jaja, sol i papar. Lagano umutite da se sjedini i polako dodajte mlijeko dok ne dobijete glatko tijesto bez grudica.
Pecite palačinke jednu po jednu (trebalo bi ih ispasti oko 10) i ostavite da se ohlade.
U posebnoj posudi pomiješajte sve sastojke i ostavite sa strane.
U posebnoj posudi pomiješajte sve sastojke i ostavite sa strane.
Piletinu narežite na sitne kockice, začinite, uvaljajte u brašno i popržite dok se ne poprimi zlatnu boju.
Postavite 1 palačinku na dno kalupa za tortu. Upotrijebite 1 veliku žlicu mješavine špinata i ravnomjerno rasporedite po palačinki. Nastavite tako sve dok ne dođete do treće palačinke te premažite trećinom umaka od rajčice, dodajte piletinu i pospite mozzarellom. Nastavite mazati tako da svaku treću palačinku mažete umakom od rajčice i sirom. Na posljednju palačinku namažite obilnu količinu umaka od rajčice i pospite mozzarellom. Pecite 30 minuta. Izvadite iz pećnice i odmah poslužite.