Junetinu narežite na tanke odreske, začnite solju i paprom, premažite senfom te nadjenite tanko narezanim krastavcima i sirom.
Odreske čvrsto smotajte i pričvrstite čačkalicama.
Rolice uvaljajte u brašno, zapecite sa svih strana na jačem ulju te stavite sa strane.
Mrkvu ogulite i nasjeckajte na sitno ili naribajte. Obje vrste luka očistite i narežite na krupne komade. Češnjak nasjeckajte na sitno.
U posudu prikladnu za pečenje u pećnici stavite zapečene rolice, oko njih posložite pripremljeno povrće, dodajte vodu, ulje, vino i koncentrat rajčice. Začinite po želji, dodajte grančicu ružmarina i lovorov list, sve prekrijte folijom.
Pripremljene rolice stavite peći u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva 1 sat.
Ako želite kremastiji umak nakon što su gotove, rolice izvadite iz umaka, a tekućinu i povrće usitnite štapnim mikserom.