Pomiješajte navedene začine u maloj posudi. Stavite 1 žlicu mješavine začina u vrećicu s patentnim zatvaračem zajedno s piletinom i mlaćenicom. Stavite u hladnjak i marinirajte najmanje 2 sata, najbolje preko noći.
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
Veliki pleh za pečenje premažite maslacem. Stavite u pećnicu na nekoliko minuta dok se maslac ne otopi, a zatim izvadite pleh.
U posudi kombinirajte preostalu mješavinu začina, brašno, panko mrvice i kukuruzno brašno te promiješajte. Polovicu stavite u veliku vrećicu s patentnim zatvaračem.
Piletinu ocijedite od viška marinade. Prebacite polovicu piletine u vrećicu s patentnim zatvaračem, zatvorite zajedno sa zrakom da se napuhne poput balona, a zatim protresite da se piletina obloži smjesom.
Protisnite kroz vrećicu tako da se premaz čvrsto zalijepi na piletinu. Stavite piletinu na pleh za pečenje.Ostatak mrvica stavite u vrećicu s patentnim zatvaračem i ponovite s preostalom piletinom.
Gornji dio piletine poprskajte uljem i stavite u pećnicu. Pecite 12 minuta, a zatim okrenite, ponovno poprskajte uljem i pecite još 8 do 10 minuta ili dok piletina ne postane zlatne boje. Ne pecite više od 25 minuta, inače će piletina biti presuha.
Poslužite s omiljenim umakom i salatom.