Kvasac razmrvite u manjoj zdjelici, dodajte šećer i pola količine mlijeka koje ste zagrijali da bude mlako pa pustite da se zapjeni.
U veću posudu usipajte brašno, dodajte sol, omekšali maslac i smjesu mlijeka, šećera i kvasca.
Zamijesite glatko tijesto i ako bude bilo potrebno dodajte još malo brašna. Nemojte pretjerati kako ne bi bilo pretvrdo.
Stavite tijesto natrag u posudu i prekrijte čistom kuhinjskom krpom. Neka se diže 30 minuta.
Za to vrijeme upalite pećnicu neka se grije na 185 stupnjeva. Jaja i mlijeko za premaz dobro izmiješajte pjenjačom.
Dignuto tijesto istresite na pobrašnjenu površinu i podijelite na 15 jednakih dijelova. Oblikujte ih u loptice i poslažite u nauljen lim za pečenje.
Premažite premazom od jaja i mlijeka i ostavite oko 20 minuta da se dignu. Stavite ih peći oko 30 minuta i poslužite čim se malo prohlade.