Položite kore za pite jednu na drugu i prerežite na 9 jednakih dijelova. Odvojite dobivene listiće i spojite dva listića tako da jednog premažete vodom te na njega položite drugi. Ponovite s ostatkom. Ukupno bi trebali dobiti 18 spojenih listića. Sir narežite na 18 prutića.
Na radnu površinu stavite listić, okrenite ga u dijamantni oblik te na sredinu položite prutić sira. Premažite rubove vodom.
Kraj listića koji gleda prema vama preklopite preko sira. Bočne strane listića preklopite prema sredini i čvrsto zarolajte u rolicu. Po potrebi namočite rub kako bi se bolje zalijepilo. Ponovite s ostatkom.
U srednje velikom loncu zagrijte ulje. Ubacite polovicu štapića u ulje i pržite do zlatno smeđe boje, oko 2 minute. Izvadite pomoću šupljikave žlice i stavite na tanjur obložen papirnatim ubrusom. Ispržite i drugu turu te poslužite uz umak po izboru.