U veću djelu dodajte brašno i koricu limuna. Prašak za pecivo pomiješajte s mlijekom i ostavite da odstoji 5 minuta. U drugoj zdjeli izmiksajte jaja pa dodajte šećer i vanilin šećer. Nastavite miksati i ulijte ulje.
Dodajte prašak za pecivo i mješavinu s jajima u zdjelu s brašnom i umijesite mekano tijesto. Oblikujte ga u loptu, umotajte u plastičnu foliju i savite u hladnjak na 30 minuta.
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Odstajalo tijesto premijesite na pobrašnjenoj dasci i podijelite na 4 dijela. Svaki dio razvaljajte u dug valjak. Valjak narežite na komadiće koje zatim oblikujte u kuglice.
Slažite kuglice na lim za pečenje obložen papirom za pečenje ostavljajući dovoljan razmak između njih. Stavite lim u pećnicu i pecite 15 minuta, odnosno dok breskvice ne poprime zlatnu boju.
Pečene polovice breskvica skinite s lima, ostavite 2 minute i odmah izdubite. Izdubite što više možete, no pazite da ne probušite vrh. Ponovite s ostatkom tijesta.
Dio tijesta koji ste izdubili usitnite do mrvičaste teksture. Za nadjev sjedinite mrvice koje su ostale od dubljenja, pekmez i rum.
Polovice breskvica punite nadjevom i spajajte polovice breskvica jednakih veličina i oblika.
Uspite šećer u plitku posudu. Priptemite dvije maje posude s vodom. U jednu dodajte ekstrakt jagode, a u drugu ekstrakt banane.
Umočite jednu stranu breskvice u vodom s crvenim ekstraktom, a drugu u vodu s žutim ekstraktom. Pazite da ih ne držite predugo u vodi jer će se previše namočiti i biti premekane. Obojane breskvice uvaljajte u sitni kristal šećer. Ostavite breskvice 30 minuta da omekšaju i poslužite.