U manjoj posudi pomiješajte suhi kvasac, mlijeko i šećer. Promiješajte i ostavite da stoji 5 minuta da se kvasac aktivira. U velikoj posudi pomiješajte suhe sastojke – brašno i sol, te ulijte vodu i
mješavinu mlijeka, šećera i kvasca.
Povežite sastojke rukama dok ne dobijete glatko tijesto. Mijesite 6 do 8 minuta, te vratite u nauljenu posudu i pokrijte krpom i ostavite da odstoji sat vremena.
Kad je tijesto naraslo, izvadite ga iz posude i mijesite nekoliko minuta. Nakon toga, podijelite ga na 12 jednakih dijelova i od svakog dijela izradite manju lopticu. Te loptice tijesta stavite na masni papir i ostavite da stoje još pola sata, kako bi se još tijesto diglo.
Nakon pola sata, svaku lopticu razvaljajte sa malim valjkom kako bi dobili oblik "bunsa" – u sredini tanko tijesto, a na oba ruba mora biti zadebljano tijesto. Presavinite ih kako bi se rubovi dodirivali.
Ova peciva se kuhaju na pari tako da ih možete kuhati u setu za kuhanje na pari (ako ga imate) ili možete u velikoj posudi zakipiti vodu i preko te vode staviti veliko cjedilo u koje ćete moći poleći ova peciva.
Ako kuhate na pari s cjedilom, obavezno cjedilo namažite uljem kako se peciva ne bi lijepila. Kuhajte ih na pari 10 – 12 minuta. Nakon što su gotova, punite ih sa punjenjem.
Tofu zamotajte u papirnati ručnik i pritisnite ga nečim teškim kako bi se ocijedio višak vode. Nakon desetak minuta, narežite ga na tanje trakice te ga marinirajte u mješavini soja sosa, maslinovog ulja, currya i crvene paprike. Ostavite ga da se marinira 15ak minuta.
Dok se tofu marinira, luk narežite na polumjesece, a mrkvu i papriku na tanke trakice.
U vruću tavu na malo ulja stavite pržiti trakice tofua i pržite ih nekoliko minuta sa svake strane, dok ne postanu hrskave, te ih odložite sa strane.
U istu tavu, dodajte malo ulja, te stavite pržiti luk. Posolite ga i pržite na laganoj vatri nekoliko minuta. Nakon toga, dodajte mrkvu i papriku, te podlijte sa malo vode.
Začinite sa soli, curryem, chillijem te crvenom paprikom i soja sosom. Na laganoj vatri pržite povrće 10ak minuta, dok ne bude mekano.
U čistu posudu stavite pasiranu rajčicu, dvije žlice šećera, jednu žlicu soja sosa, pola žlice aceta balsamica i po jednu žličicu currya i crvene paprike. Na laganoj vatri kuhajte umak uz konstantno miješanje, dok se umak ne počne zgušnjavati, nekih 10ak minuta.
U povrće sa tavom ubacite pržene trakice tofua, i ostavite da se prži nekoliko minuta, te dodajte žličicu sezama. Dodajte polovicu umaka u tavu sa povrćem te kuhajte još nekoliko minuta.
Sa smjesom iz tave punite peciva, a ostatak umaka koristite za dodatno prelijevanje cijelog jela.