Slatko vrhnje zagrijte, ali nemojte da zakipi.
U jednu posudu stavite nasjeckanu bijelu čokoladu pa je prelijte zgrijanim slatkim vrhnjem i miješajte pjenjačom da nastane glatka smjesa.
Dodajte kokos, dobro promiješajte i pustite da se smjesa ohladi na sobnoj temperaturi.
Kad se prohladila, preselite smjesu u hladnjak na par sati da se potpuno stegne.
Bademe stavite u lonac i ulijte vode tek toliko da ih prekrije.
Kad zakuha maknite s vatre, isperite hladnom vodom i odmah gulite tako da prstima stisnete svaki badem, on će iskočiti van.
Žličicom vadite komad po komad smjese pa oblikujte kuglice, a u sredinu svake stavite po jedan blanširani badem.
Svaku kuglicu punjenu bademom uvaljajte u šećer i stavite na tacnu ili lim za pečenje koji vam stane u hladnjak pa ih složite jednu do druge i stavite na hlađenje.
Ove Raffaello kuglice možete osim u hladnjaku držati i na nekom drugom hladnom mjestu u kući.
Bitno je da nisu kod radijatora ili gdje je jako toplo jer su od slatkog vrhnja i bijele čokolade, a te su namirnice osjetljive na toplinu.