Pomiješajte brašno s praškom za pecivo, dodajte orahe i šećer, na kraju umiješajte mlijeko, umućeno jaje i ulje. Sve sjedinite mikserom.
Smjesu ulijte u lim za pečenje koji se prethodno nauljili i pobrašnili, dimenzija 25x35 i pecite na 180 stupnjeva 30 minuta.
Pečeni biskvit ohladite.
U dublju zdjelu ulijte 4 dl mlijeka i stavite kuhati, a preostalih 3 dl ulijte u posebnu posudu te dodajte 2 praška za puding i obje vrste šećera. Sve sjednite pjenjačom.
Kada mlijeko zavrije dodajte pomiješane sastojke i miješajte pjenjačom dok se krema ne zgusne.
Gotovu kremu ohladite, dodajte maslac i sve zajedno nakratko izmiksajte.
Kremu rasporedite preko ohlađenog biskvita i zagladite nožem ili špatulom.
Čokoladu za kuhanje i ulje istopite na pari, kratko ohladite te prelijte preko kreme. Ostavite kolač u hladnjaku da se stisne, najbolje preko noći.