U zdjeli promiješajte 3 vrećice praška za puding sa šećerom pa dodajte 300 ml mlijeka i promiješajte.
Ostatak mlijeka (700 ml) zagrijte do vrenja. U lonac ulijte smjesu s praškom za puding i kuhajte uz miješanje oko 2 minute, dok se krema ne zgusne. Pokrijte prozirnom folijom i ohladite na sobnoj temperaturi.
Maslac sobne temperature pjenasto umutite pa dodajte u ohlađeni puding. Dobro umutite mikserom pa kremu podijelite na tri dijela.
Na pari otopite čokoladu. Keks sameljite. Oboje dodajte prvom dijelu kreme i dobro promiješajte.
U drugi dio kreme umiješajte kokos.
Sameljite orah i dodajte ga trećem dijelu kreme. Po želji dodajte i malo ruma i sve dobro promiješajte.
Skuhajte tursku kavu bez šećera, a ako koristite instant kavu, samo je otopite u vrućoj vodi. Pomiješajte s mlakim mlijekom.
Na pladanj za posluživanje smjestite obruč za tortu promjera oko 24 cm pa slažite kekse umočene u kavu.
Preko keksa ravnomjerno rasporedite tri sloja kreme. Bitan je redoslijed slaganja: neka dio s keksom bude na dnu jer je najčvršći, preko ide dio s kokosom i za kraj dio s orahom, koji je najmekši.
Za kraj umutite vrhnje za šlag i premažite površinu torte.
Ukrasite po želji - možete posuti s nekim od korištenih sastojaka (kokosom, mljevenim keksom ili orasima) i dodati malo svježeg sezonskog voća.
Ohladite u hladnjaku barem nekoliko sati pa uklonite obruč.