Od brašna, soli i vode zamijesite tijesto, podijelite na dva jednaka dijela. Neka odstoji 30 minuta.
Na pobrašnjenoj površini malo razvaljajte tijesto te premažite uljem i ostavite 10-tak minuta. U međuvremenu pripremite nadjev.
Crveni luk sitno narežite i stavite pirjati na malo ulja, kada omekani dodajte meso. Pirjajte oko 5 minuta, posolite i popaprite.
Možete dodati i malo češnjaka.
Pirjajte 5 do 7 minuta uz povremeno miješanje.
Krumpir i bundevu ogulite i naribajte. Sve dobro posolite, dodajte peršin i promiješajte.
Tijesto rukama razvucite te otkinite deblje krajeve, malo poškropite uljem te rasporedite nadjev.
Zarolajte s jedne i druge strane ( to je najlakše tako da radite na pobrašnjenom stolnjaku).
U nauljenu tepsiju pitu složite u krug, ponoviti postupak s drugim dijelom tijesta i nadjeva te je poškropite uljem i staviti peći na 200 stupnjeva oko 30 minuta.