Maslac sobne temperature miksajte sa šećerom da nastane pjenasta smjesa. Dodajte žumanjke, opet izmiksajte.
Dodajte brašno malo po malo i počnite mijesiti. Ostavite umotano u prozirnu foliju u hladnjaku oko pola sata,
Dok se tijesto hladi, ogulite i naribajte jabuke. Stavite ih u lonac s limunovim sokom i šećerom pa kratko propirjajte.
Na papirom za pečenje obloženom limu rasporedite prhko tijesto da bude svuda ravnomjerno.
Pecite oko 10 minuta na 190 stupnjeva.
Zagrijte šećer i vodu da nastane slatki sirup. Od bjelanjaka napravite snijeg pa polako počnite dodavati sirup i cijelo vrijeme miksajte. Kad se ohladi je gotovo i spremno za dalje.
Preko polupečenog prhkog tijesta rasporedite nadjev od jabuka, a preko jabuka šaum. Nanesite ga žlicom, lopaticom ili kakav već uzorak želite po kolaču.
Pecite još oko pola sata. Ohladite preko noći.