Pjenasto umutite jaja sa šećerom i solju. Brašno, kakao i prašak za pecivo pomiješajte, zatim dodajte smjesi od šećera i jaja i sve dobro izmiješajte.
Dobiveno tijesto raspodijelite na lim obložen papirom za pečenje i pecite oko 10 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 °C. Pečeni biskvit stavite na kuhinjsku krpu posutu šećerom i zarolajte. Ostaviti da se ohladi, pa odrolajte.
Dok se biskvit hladi, pripremite kremu. Pomiješajte višnje sa sokom, džemom i jednom trećinom fixa za šlag. Vrhnje istucite u šlag, postupno dodavajući preostali šlagfix i žlicu šećera.
Zarolani biskvit odrolajte i premažite s 2/3 šlaga, ostavljajući 1 cm prostora na krajevima, a po sredini nanesite smjesu od višanja. Zarolajte biskvit i premažite ostatkom kreme.
Roladu stavite na 2 sata u hladnjak. Prije posluživanja ukrasite komadićima čokolade.