Od svih sastojaka zamijesite prhko tijesto tako da u brašnu razmrvite maslac, pa dodate sve ostale sastojke.
Ostavite u hladnjaku umotano u prozirnu foliju oko pola sata.
Zagrijte pećnicu na 185 stupnjeva.
Na pobrašnjenoj površini razvaljajte tijesto pa izrezujte kružiće čašicom za rakiju ili kalupom.
Pecite kekse oko 12 minuta.
U vatrostalnoj zdjeli pomiješajte sve sastojke za kremu osim maslaca pjenjačom. Miješajte stalno da ne nastanu grudice. Kad se zgusne, nakon oko 15 minuta, gotova je.
Ohladite je pa u ohlađenu dodajte omekšali maslac i dobro izmiksajte.
Na svaki drugi pečeni ohlađeni keks stavite malo kreme, najbolje slastičarskom vrećicom da sve izgleda uredno. Poklopite drugim keksom.
Rastopite čokoladu na pari pa umiješajte ulje. Prelijte preko svakog išlera ili umočite vrh. Možete posipati što god želite - kokos, čokoladne strugotine, jestive perlice. Ohladite.