Umutite bjelanjke u čistoj posudi mikserom dok ne dobijete čvrsti snijeg, a zatim dodajte šećer u 3 dijela, svaki put ponovno miksajte dok ne dobijete čvrste vrhove.
Žlicom stavljajte "hrpice" smjese na papir za pečenje. Poslužiti se možete i dresir vrećicom.
Pecite na donjoj rešetki pećnice 1h – 1h15 min na 100 stupnjeva dok puslice (beze) ne postanu tvrde, suhe i lako se skidaju s papira za pečenje. Ostavite ih da se ohlade.
1/3 količine jagoda usitnite štapnim mikserom, ostatak sitno nasjeckajte.
U velikoj zdjeli umutite vrhnje za šlag sa šećerom u prahu dok ne dobijete gustu smjesu.
U čašu naizmjence slažite slojeve grubo mrvljene meringue, miksanih jagoda i šlaga sve dok ne utrošite sve sastojke.
Prije posluživanja dobro rashladite.