Razvaljajte svaki od dva lista lisnatog tijesta na lagano pobrašnjenoj površini pa ispecite posebno, za jedan list bit će dovoljno oko 12 minuta. Ostavite da se ohlade.
Pomiješajte žumanjke, vanilin šećer, trećinu šećera, brašno i dio mlijeka, a ostatak mlijeka zakuhajte.
Kad zavri u tankom mlazu malo ulijte u smjesu od žumanjka (da se ne šokira hladno-vruće) i na umjerenoj vatri skuhajte kremu.
Prvo se treba jako zgusnuti, nakon toga postati kremasta. Cijelo vrijeme žustro miješajte da ne izgori.
U isto vrijeme miksajte bjelanjke s ostatkom šećera.
U vruću kremu umiješajte bjelanjke i izlijte na koru koju ste stavili u lim za pečenje tih dimenzija, poravnajte i ostavite da se dobro ohladi.
Preko stavite šlag od slatkog vrhnja. Pokrijte drugom korom od lisnatog, ali je prije toga narežite na kvadrate.