Pećnicu upalite na 120 stupnjeva (uključen ventilator) i pustite da se zagrije.
Bjelanjke stavite u posudu te miksajte na srednjoj brzini. Kada se zapjene, dodajte žlicu po žlicu šećera i miksajte dok ne dobijete čvrst snijeg. Pred kraj miksanja dodajte gustin i ocat te nastavite miksati. Optimalno vrijeme miksanja je 15 minuta.
Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Premažite ga s malo maslaca kako bi se kore lakše odlijepile kada se osuše.
Žlicom napravite mala gnijezda. Ako imate veći lim za pečenje stavite 6 gnijezda, s obaveznim razmakom jer će prilikom sušenja još malo narasti.
Kore se sušite na 120 stupnjeva otprilike 1 sat pazeći da ostanu svijetle.
Gotove kore pustite da se ohlade i napunite ih s kremom od limuna.
U posudi izmiksajte jaja, žumanjak, šećer, sok limuna i naribanu koricu.
Zatim dodajte otopljeni maslac i promiješajte.
Smjesu izlijte u posudu i stavite na laganu vatru, te miješajte kuhačom 10 minuta.
Još vruću kremu izlijte u staklenku i pustite da se ohladi. Kada se ohladi poklopite je i stavite u hladnjak (tako pohranjenu možete čuvati 2 tjedna) ili nadjenite kore.