Razvaljajte obje polovice tijesta, svako posebno prema veličini pleha u kojem ćete peći kolač.
Jedan dio izbockajte vilicom i ispecite na obrnutoj strani lima za pečenje na 175 stupnjeva oko 15 min. Pečenu koru okrenite i ostavite sa strane da se hladi.
Drugi dio tijesta stavite u nauljeni lim za pečenje.
Prelijte smjesom umućenih jaja i šećera u koju dodajte mljevene orahe ili lješnjake i otopljene i ohlađene čokolade.
Pecite sve zajedno oko 2o do 25 minuta na 175 stupnjeva i ohladite.
Veći dio mlijeka stavite na vatru i kada provrije dodajte smjesu mlijeka, oštrog brašna, gustina, šećera i arome vanilije. Stalno miješajući kratko kuhajte.
Kremu izlijte na mokri pladanj, prekrijte prozirnom folijom i ostavite da se hladi na sobnoj temperaturi.
Maslac izmiskajte s limunovim sokom i naribanom koricom limuna, dodajte u ohlađenu kremu i dobro promiješajte kako bi se sastojci sjedinili.
Kremu ravnomjerno rasporedite na pečeni dio, poravnajte, preko stavite lisnatu koru i pospite šećerom u prahu.