Umak s češnjakom

Vrijeme pripremePriprema
5min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
0h
Ukupno vrijemeUkupno
5min
KompliciranostTežina
Cijena
Umak s češnjakom by Shutterstock Shutterstock

Ljubitelji češnjaka znaju koliko je ovaj umak ukusan. Svaki dobar roštilj ne može proći bez ovog mirisnog umaka. Recept je iz časopisa Svijet iz 1990. godine.

Sastojci

Broj porcija
1

Umak

3 žliceulja
1 žlicavinskog octa
2režnja češnjaka
sol
papar

Priprema

Umak

1Očistite češnjak i nasjeckajte

Dva režnja češnjaka očistite i nasjeckajte što sitnije zajedno s peršinovim lišćem.


2Spojite i promiješajte

Pomiješajte sve sastojke i promiješajte vilicom kako bi se sve spojilo.

Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.