Brašno, instant kavu, kakao i prašak za pecivo izmiješajte zajedno i prosijte.
Odvojite bjelanjke od žumanjaka. Bjelanjke miksajte dok ne dobijete čvrsti snijeg. Žumanjke miksajte sa šećerom dok ne dobijete svijetlu, gustu smjesu.
U žumanjke naizmjence dodajte prosijano brašno i snijeg od bjelanjaka, lagano promiješajte špatulom.
Smjesu za biskvit ulijte u kalup obložen papirom za pečenje i pecite na 160 stupnjeva 30 minuta. Ohlađeni biskvit razrežite na pola.
Izmiksajte šlag od slatkog vrhnja, a zatim postupno umiješajte šećer i krem sir. Banane narežite na tanje kolutove.
Na donju polovicu biskvita namažite pola kreme, posložite na kolutiće narezane banane, premažite ostatkom kreme i poklopite drugim biskvitom.
Gornju koru lagano premažite s malo kreme, posložite ostatak banana i prelijte preljevom za torte prema uputi na vrećici.
Kolač ostavite nekoliko sati u hladnjaku kako bi se preljev stisnuo.