U većem loncu pomiješajte šećer, med, maslac i razmućena jaja. Stavite na laganu vatru da se svi sastojci otope.
Kad su se sastojci otopili, dodajte sodu bikarbonu (pripazite jer kipi, ali tako mora). Nastavite kuhati par minuta.
Ostavite da se ohladi i tada dodajte brašno te zamijesite mekano tijesto. Tijesto možete ostaviti i u hladnjaku, ali možete i odmah valjati kore.
Tijesto podijelite na 10 jednakih dijelova za kore. Razvaljajte ih na veličinu kalupa za torte. Pecite svaku koru na 160 stupnjeva 3 do 4 minute (pazite da ne izgore).
Za kremu pomiješajte mileram i kiselo vrhnje. Posebno izmiksajte slatko vrhnje, šećer i med te ga dodajte u mileram i kiselo vrhnje.
Gotovu kremu podijelite na 11 jednakih dijelova, za između svake kore i 11. dio će poslužiti za premazati tortu.
Slažite koru pa dio kreme dok sve ne potrošite. Premažite medovik ostatkom kreme. Torta se obavezno mora hladiti 24 sata kako bi se stegnula, ali i omekšala.