Mljevene kekse, lješnjake, Linoladu, otopljeni maslac i mlijeko dobro izmiješajte.
Dobivenu smjesu utisnite u kalup za torte, poravnajte i odložite u hladnjak.
Šumsko voće pomiješajte sa obje vrste šećera i prokuhajte.
Gustin pomiješajte sa vodom i dodajte u provrelo šumsko voće, promiješajte i kuhajte dok se smjesa ne počne zgušnjavati.
Dobivenu smjesu prohladite par minuta, prelijte je po kori i stavite u hladnjak na hlađenje.
Mascarpone, šećer u prahu i vanilin šećer kratko umutite mikserom.
U smjesu sira dodajte slatko vrhnje, sve zajedno miksajte nekoliko minuta dok nadjev ne postane čvrst.
U smjesu sira i slatkog vrhnja dodajte kremfix ili želatinu pripremljenu prema uputi na vrećici, kratko izmiksajte i rasporedite preko voćnog dijela. Vratite u hladnjak na hlađenje.
Slatko vrhnje i čokoladu mješajući kuhajte na srednje jakoj temperaturi dok se čokolada ne otopi (smjesa ne smije provrijeti).
Dobiveni ganache prelijte preko bijelog dijela i sve zajedno vratite u hladnjak na minimalno 3 sata.