Odvojite žumanjke od bjelanjaka. Od bjelanjka i prstohvata soli umutite čvrsti snijeg.
Žumanjke i šećer pjenasto umutite.
U zdjeli pomiješajte brašno, kakao i prašak za pecivo, dodajte u smjesu žumanjaka.
U dobivenu smjesu špatulom lagano umiješajte snijeg od bjelanjaka.
Smjesu za biskvit ulijte u namašćeni i pobrašnjeni kalup promjera 26 cm i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva 35 minuta.
Pečeni biskvit ostavite da se prohladi pa ga prerežite na 3 jednaka dijela. Svaki natopite preljevom od mlijeka i kakaa.
Mlijeko zavrijte, dodajte šećer i ukuhajte puding prema uputama na vrećici.
Kada smjesa zavrije dodajte na sitno nasjeckanu čokoladu, miješajte dok se čokolada ne otopi i sastojci se sjedine.
U ohlađenu smjesu dodajte maslac, dobro izradite mikserom.
Prvi dio biskvita premažite trećinom kreme, zatim stavite na ploške narezane jagode i poklopite drugim biskvitom. Na isti način slažite i ostale sastojke dok ih ne utrošite.
Vrhnje za šlag umutite i njime premažite i ukrasite tortu.
Oprane i očišćene jagode umočite u istopljenu bijelu i crnu čokoladu, ostavite na pek papiru da se čokolada stegne pa dekorirajte tortu.