Bjelanjke i žumanjke odvojite. Od bjelanjaka izradite čvrsti snijeg.
Žumanjke i šećer miksajte dok ne dobijete svijetlu pjenastu smjesu.
Pomiješajte brašno, kakao i prašak za pecivo, prosijte ih. Dodajte u smjesu žumanjaka i šećera, lagano pomiješajte.
U pripremljenu smjesu špatulom umiješajte snijeg od bjelanjaka.
Pripremljenu smjesu za biskvit ulijte u lim za pečenje i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva 30 minuta.
Vodu i šećer prokuhajte dok se sav šećer ne otopi. Vrući biskvit prelijte pripremljenim vrućim preljevom.
Mlijeko zavrijte, dodajte griz, puding od vanilije i šećer. Kuhajte stalno miješajući kako se ne bi stvorile grudice. Kuhanu kremu ostavite da se ohladi.
Maslac pjenasto izradite, dodajte u ohlađenu kremu i sve sjedinite mikserom.
Ohlađeni i natopljeni biskvit premažite kremom te pospite kakaom ili čokoladom u prahu. Prije posluživanja dobro ohladite.