Čokoladna torta bez brašna i šećera

Vrijeme pripremePriprema
30min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
50min
Ukupno vrijemeUkupno
1h 20min
KompliciranostTežina
Cijena
Čokoladna torta bez brašna i šećera by Eurospin Hrvatska Eurospin Hrvatska

Za one kojima je održivost postala životni stil,

Eurospin je posvetio liniju organskih proizvoda Amo Essere Bio.

Sastojci

Broj porcija
8
240 mlslatkog vrhnja
4jaja
250 gmljevenih lješnjaka
4 žlicemeda
prstohvat himalajske soli
maline

Priprema

1 Zamutite smjesu

Usitnjenu čokoladu pomiješajte na laganoj vatri sa slatkim vrhnjem. Kad se rastopi, dodajte med.


Istucite jaja s mljevenim lješnjacima i malo soli pa dodajte smjesu od čokolade. Sve miksajte da se lijepo sjedini. Izlijte u kalup za torte obložen masnim papirom.

 

2 Pecite u parnoj kupelji

Koristite se kalupom za torte u jednom komadu, ne onime s dnom koje se odvaja. Kalup stavite u veći lim i taj do polovice napunite vodom. Pecite 50-55 minuta na 180 stupnjeva. Pustite da se hladi u kalupu barem sat vremena. Poslužite s malinama.

PROMO
Eurospin Hrvatska
Eurospin Hrvatska
Pametna kupnja