Ogulite krumpir i narežite na tanke ploške. Prebacite u srednju posudu, prelijte kipućim temeljcem, poklopite i kuhajte.
Ogulite luk i nasjeckajte na sitno. Prebacite u posudu za pečenje zajedno s dvije žlice ulja.
Kadulju natrgajte i prepržite na tavi. Ukoliko se krene lijepiti dodajte kap vode.
Piletinu poslažite u posudu za pečenje koju ste obložili papirom za pečenje. Začinite solju, paprom i ružmarinom. Preko piletine prebacite papir za pečenje i istucite da šnicle budu tanje, oko 1,5cm.
Piletinu stavite u tavu s kaduljom i jednom žlicom ulja. Pecite tri do četiri minute dok ne porumeni.
Krumpir ocijedite i pomiješajte s lukom. Prelijte s vrhnjem i posujte ribanim parmezanom te zapecite.
Prepolovite poriluk po dužini, operite i sitno nasjeckajte. Stavite u tavu s jednom žlicom ulja i popržite.
Slaninu narežite na sitno i dodajte u tavu s piletinom.
U poriluk umiješajte špinat i grašak. Nakon što špinat uvene i grašak omekša poslužite s piletinom i zapečenim krumpirom.