Odreske morskog psa stavite u duboku posudu i prelijte mlijekom. Pokrijte i ostavite u hladnjaku na nekoliko sati.
Ako je morski pas pravilno očišćen, posebno odstranjivanjem kralježnice, namakanje u mlijeku možete i preskočiti.
U zdjeli, razmutite jaje, dodajte sol i papar.
Postepeno dodajte brašno i mlijeko te miješajte dok ne dobijete smjesu koja nalikuje onoj za palačinke, ali je gušća.
Izvadite odreske iz mlijeka i lagano ih posolite i popaprite s obje strane.
Uvaljajte svaki odrezak u brašno kako bi bio potpuno prekriven.
Potom svaki odrezak umočite u pripremljenu smjesu za pohanje.
Zagrijte ulje u dubokoj tavi. Kada je ulje vruće, pažljivo stavite odreske u tavu.
Pržite dok ne postanu zlatno-smeđi s jedne strane, a zatim okrenite i pržite s druge strane.
Kad su odresci gotovi, izvadite ih iz tave i stavite na papirnati ručnik da se upije višak masnoće.
Poslužite pohane odreske morskog psa s ohlađenom krumpir salatom ili prilogom po želji.