Sitno nasjeckajte luk i češnjak, te ogulite i narežite jabuku na male komadiće.
Očistite jetrica, uklonite višak masnoće i narežite na manje komade.
Zagrijte tavu na umjerenoj vatri i dodajte žlicu ulja.
Dodajte luk u zagrijanu tavu i lagano pržite dok ne postane staklast.
Ubacite češnjak, jabuku i jetrica u tavu, te povećajte vatru kako biste ih brzo zapekli. Pecite oko 2-3 minute, pazite da jetrica ne budu prepečena jer će postati žilava.
Izvadite iz tave i začinite solju i paprom prema vlastitom ukusu.
U tavu dodajte temeljac ili vodu, kako biste deglazirali površinu i stvorili umak.
U tavu dodajte hladan maslac i senf, te brzo promiješajte kako biste stvorili kremasti umak.
Na kraju, dodajte šaku svježeg špinata u tavu i promiješajte dok ne uvene.
Poslužite uz prilog po izboru, poput kuhane riže, pire krumpira ili tjestenine, ili konzumirajte samostalno kao lagano, ali ukusno jelo.