U pripremljenoj posudi izmiksajte jaja i šećer dok ne dobijete svijetlu pjenastu smjesu.
Obje vrste brašna i prašak za pecivo izmiješajte pa dodajte u smjesu jaja.
U smjesu jaja i brašna dodajte mlijeko i ulje, dobro izmiksajte kako bi se sastojci sjedinili.
Dobivenu smjesu za biskvit podijelite na dva jednaka dijela.
Prvi dio smjese ulijte u lim za pečenje dimenzija 34x20cm, obložen papirom za pečenje i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva 15 minuta.
Bjelanjke izmiksajte u čvrsti snijeg.
U zdjeli pomiješajte jogurt, kiselo vrhnje, grčki jogurt, šećer i naranča šećer, dobro izmiksajte.
Dodajte brašno i promiješajte.
Na kraju špatulom umiješajte snijeg od bjelanjaka.
Pripremljeni nadjev izlijte na pečeni dio biskvita i odmah dodajte preostali dio smjese za biskvit. Zagladite špatulom.
Pripremljeni kolač vratite u pećnicu na još 30 minuta.
Kada je pečen ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi a zatim ga stavite u hladnjak.