Sve sastojke miješajte mikserom dok se nakon 1-2 minute ne stvori glatko tijesto.
Kalup za podlogu (promjera 25 cm) namažite uljem. Po želji pospite grizom ili krušnim mrvicama (tako ćete kasnije lakše izvaditi kolač iz kalupa).
Izlijte smjesu u kalup. Zatim pecite na 175 stupnjeva (prethodno zagrijana pećnica) oko 25 minuta.
Nakon pečenja ostavite neko vrijeme da odstoji na hladnoj, vlažnoj krpi, a zatim ga spustite na rešetku i pustite da se ohladi.
Kako bi se rubovi lakše odmaknuli od kalupa, prođite između biskvita i kalupa malim nožem. Neka se ohladi 20 minuta.
Istucite slatko vrhnjeu šlag. Položite šlag ravnomjerno na ohlađenu podlogu. Lijepo rasporedite jagode prekrivajući šlag.
Pomiješajte želatinu sa sokom i zagrijte do vrenja. Ohladite i prelijte preko bobica. Stavite u hladnjak i pustite da se želatina stvrdne (oko 30 minuta).