Izmiješajte suhe sastojke. Posebno pjenjačom izmiješajte mokre sastojke.
Sve sastojke spojite mikserom za izradu tijesta. Miksajte 15-ak minuta na usporenom programu. Ako nemate mikser za izradu tijesta onda prvo sastojke pomiješajte kuhačom, a potom umijesite rukom. Tijesto treba biti mekano.
Kada ste umijesili tijesto prebacite ga u plastičnu posudu, prekrijte prozirnom folijom i ostavite na toplom da se diže dva sata.
Pećnicu zagrijte na 250° zajedno s kalupom u kojem ćete peći kruh.
Za vrijeme dok se pećnica zagrijava udvostručeno tijesto prebacite na pobrašnjenu podlogu. Oblikujte kruh bez previše pritiskanja, pokrijte krpom i ostavite još 20 minuta da se diže.
Kruh pecite oko 25 minuta. Nakon pečenja ga izvadite na krpu i prekrijte drugom.
Kruh režite kada se potpuno ohladio i poslužite.