Zagrijte pećnicu na 150 stupnjeva i obložite lim za pečenje papirom za pečenje.
Odvojite žumanjke od bjelanjaka i stavite bjelanjke u jednu zdjelu za miješanje, a žumanjke u drugu zdjelu za miješanje.
U bjelanjke dodajte vinski prašak za pecivo i miksajte ručnim mikserom dok ne dobijete čvrsti snijeg ili oko 2 do 3 minute. Kad metlicu iz miksera umočite u bjelanjke i izvadite van, snijeg bi trebao ostati uspravan.
U zdjelu sa žumanjcima dodajte krem sir i sol. Miksajte mikserom dok ne dobijete glatku smjesu.
Pažljivo dodajte oko 1/3 snijega u smjesu žutanjaka. Pažljivo spojite dvije smjese, pazeći da se bjelanjci ne ispuhnu. Ponovite još dva puta s preostalim bjelanjcima, miješajte samo toliko da se smjese pomiješaju.
Od smjese oblikujte diskove željene veličine i stavite ih na pripremljeni lim za pečenje. Ostavite dosta razmaka između kruščića.
Pecite 25 do 35 minuta ovisno o veličini vaših oblaka ili dok ne porumene. Počnite provjeravati kruh nakon 25 minuta jer se lako može prepeći.
Ostavite da se ohladi nekoliko minuta na limu za pečenje prije nego što ga stavite na rešetku za hlađenje. Kruščiće možete čuvati u zatvorenoj posudi do 3 dana.