U posudi pomiješajte mljevenu plazmu, omekšali maslac, šećer u prahu i mlijeko.
Dobivenu smjesu za koru ravnomjerno rasporedite u okrugli kalup promjera 26 cm i stavite u hladnjak.
Mikserom lagano umutite slatko vrhnje i kremfix.
U pripremljenu smjesu dodajte mascarpone i obje vrste šećera, promiješajte kako bi se sastojci sjediili.
Želatinu pripremite prema uputama na vrećici, dodajte je u dobivenu smjesu, promiješajte i nadjev izlijte na pripremljenu koru.
Stavite u hladnjak na hlađenje na 1-2 sata.
Jagode očistite, operite i nasjeckajte na sitno.
U posudu stavite nasjeckane jagode i šećer, kuhajte dok se šećer ne otopi a jagode omekšaju.
Dobivenu smjesu jagoda usitnite štapnim mikserom i umiješajte želatinu pripremljenu prema uputama na vrećici.
Preljev od jagoda prelijte preko nadjeva, ostavite u hladnjaku par sati, najbolje preko noći.