Ljetna tjestenina bez glutena

Vrijeme pripremePriprema
20min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
25min
Ukupno vrijemeUkupno
45min
KompliciranostTežina
Cijena
Ljetna tjestenina bez glutena

Kontrolirana prehrana ne znači nužno i odricanje od ukusnih tjestenina ili kolača uz Eurospinovu liniju Amo Essere bez glutena.

Sastojci

Broj porcija
4
2 režnjačešnjaka
4svježe paprike
8 filetausoljenih inćuna
1 žlicausoljenih kapara
5 listovasvježeg bosiljka
200 gfeta sira

Priprema

1 Napravite umak od povrća

Na gril-tavi ispecite cijele paprike. Ogulite od kože i koštica. Na maslinovu ulje zapecite poriluk pa mu dodajte pelate, inćune i usitnjeni češnjak.


Pustite neka kuha dok ne postane gusto i ljepljivo.


Na samom kraju dodajte usitnjene kapare i bosiljak. Maknite s vatre pa umiješajte očišćenu pečenu papriku.

 

2 Skuhajte tjesteninu

Tjesteninu bez glutena skuhajte al dente pa pomiješajte s umakom. Sve pospite nadrobljenom fetom i dodajte još malo svježeg bosiljka.

PROMO
Eurospin Hrvatska
Eurospin Hrvatska
Pametna kupnja