U posudi izrežite maslac za tijesto na komade i dodajte sol.
Izmješajte maslac vilicom, zatim dodajte brašno i brzo miješajte. Dodajte toliko vode da dobijete mekanu, ali kompaktnu masu. Tijesto umijesite rukama i ostavite ga da se odmori.
Jabuke očistite i izrežite na tanke ploške.
Stavite tijesto na glatku površinu koju ste posipali brašnom. Razvaljajte tijesto na 2-3 mm debljine. Kako vam se tijesto ne i lijepilo, posipajte i valjak brašnom. Stavite tijesto na pleh i olikujte kružnicu oko koje ćete zavrtati obrub.
Tijesto nabodite vilicom da se ne stvaraju mjehuri, zatim poslažite ploške jabuka gusto jednu do druge. Posipajte šećerom i poškropite rastopljenim maslacem.
Pecite 15 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180°C. Čim se šećer počinje karamelizirati, torta je pečena.