Sjedinite mlijeko, šećer i puding. Pjenjačom dobro izmiješajte kako ne bi ostale grudice, a zatim stavite na slabiju vatru. Miješajte nekoliko minuta dok se puding ne skuha.
Preko pudinga stavite plastičnu foliju i ostavite ga da se ohladi. Stavljanjem folije sprječavate stvaranje korice na površini pudinga.
Izmiksajte omekšali maslac, kakao i šećer u prahu te miksajte dok ne dobijete kremastu smjesu. Kratko izmiksajte i ohlađeni puding (da postane gladak) kojem ćete zatim dodati kremu od maslaca. Izmiksajte još jednom sve skupa pa ste spremni za slaganje kolača.
U duboki tanjur ili zdjelicu ulijte mlijeko u koje ćete umakati kekse, a duguljasti kalup - na primjer onaj za kruh, obložite prozirnom folijom.
U kalup stavite par žlica kreme za poravnajte. Slažite kekse koje ste prethodno umočili u mlijeko. Preko keksa, u tanjem sloju, premažite kremu od pudinga, složite kekse, ponovno premažite kremom i ponavljajte postupak dok ne ostanete bez keksa.
Prije posluživanja kolač ohladite, najbolje ga je ostaviti preko noći da keksi omekšaju, a krema se stisne.