Pomiješajte sve sastojke osim brašna i u to dodajte tek par žlica glatkog brašna - od ove navedene količine. Smjesu stavite u hladnjak na sat vremena.
Nakon jednog sata izvadite i dodajte preostalo brašno te umjesite glatko tijesto.
Oblikujte kuglice veličine po želji. Najbolje je da ne budu premale kako se ne bi raspuknule kada idete maknuti sredinu, ali ni prevelike jer je nezgodno ako se ne mogu pojesti u dva zalogaja.
Stavite ih malo razmaknute na papir za pečenje, kojim ste obložili lim za pečenje. Prvih 10 minuta pecite na 100°C, zatim pojačajte na 200°C i pecite jos 10 minuta.
Za nadjev sve sastojke pomiješajte i punite izdubljene polovice breskvica. Pripremite aromu maline ili bilo koje druge s malo vode.
Možete koristiti silikonsku četkicu umjesto da umačete napunjene breskvice u razrijeđenu aromu.
Na kraju ih uvaljajte u kristal-šećer. Ostavite preko noći da se izvana osuše, a iznutra omekšaju.