Vodu i maslac stavite u lonac i na štednjak, neka zakuhaju. U dobivenu tekućinu dodajte brašno. Brzo mješajte dok se tijesto ne krene odvajati od posude.
Sklonite s vatre, stavite prozirnu foliju i ohladite.
U ohlađeno tijesto dodajte jedno po jedno jaje. Miješajte dok se fino ne sjedini. Smjesa mora biti svilenkasta i glatka. U početku vam je smjesa mrvičasta, ali kako se dodaje jaje po jaje, postaje sve mekša.
Izrađeno tijesto punite u slastičarsku vrećicu sa zvjezdastim nastavkom.
Pleh obložite papirom za pečenje, istiskujte smjesu (veličine oraha) uz razmak jer se tokom pečenja napuhnu.
Pecite u zagrijanoj pećnici na 220°C 20 minuta, smanjite temperaturu na 200°C i pecite još 35 minuta. Tokom pečenje nikako nemojte otvarati pećnicu.
Pečene princes krafne ohladite, te prerežite na pola.
Mlijeko, šećer i vanilin šećer stavite kuhati. Malo mlijeka odvojite i u tome razmutite puding od vanilije.
Skuhajte kremu, kao da kuhate klasičan puding. Mora biti glatko, gusto i bez grudica.
Na skuhani puding stavite prozirnu foliju i skroz ogladite. Kad se ohladi, dobro izmiksajte i dodajte 100 ml vrhnja za šlag koje ste istukli u čvrst šlag.
Vrhnje za šlag izmiksajte da bude čvrsto (preostalih 400 ml).
Punite donji dio krafne - ide prvo krema od vanilije (pudinga), pa preko šlag. Poklopitr gornjim dijelom princes krafne.
Gotove princes krafne posipajte šećerom u prahu.