Napravite tijesto tako da sjedinite kvasac, šećer, maslinovo ulje, toplu vodu i mlijeko. Ostavite nekoliko minuta na toplome kako bi se kvasac rastopio i „proradio“.
U drugoj posudi sjedinite brašno i sol, napravite udubinu u sredini te u nju ulijte smjesu s kvascem. Umijesite tijesto.
Tijesto prebacite na pobrašnjenu površinu te ga mijesite 10-ak minuta dok ne postane elastično i glatko.
Veću posudu pobrašnite i u nju stavite tijesto. Prekrijte vlažnom krpom i ostavite na toplome 45 do 60 minuta kako bi tijesto naraslo.
Nakon što je tijesto naraslo, podijelite ga na četiri dijela i svaki oblikujte u lopticu. Svaku lopticu razvucite rukama ili razvaljajte u krug, a pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva.
Uzmite tavu koja može u pećnicu te u njoj zagrijte žlicu ulja. Stavite tijesto te ga nadjenite sastojcima za pizzu po izboru.
Ubacite u pećnicu i pecite 10-ak minuta dok se sir ne otopi. Poslužite.