Pomiješajte brašno, sol i sjemenke komorača u velikoj posudi za miješanje dok se sastojci ne sjedine.
Napravite udubljenje u sredini brašna i ulijte bijelo vino i maslinovo ulje.
Koristeći vilicu, miješajte brašno s vinom dok se ne formira grubo tijesto.
Mijesite tijesto oko 10 minuta, a zatim ga zamotajte u plastičnu foliju i pustite da odmori 30 minuta.
Stavite veliki lonac s posoljenom vodom da prokuha.
Otkinite malu količinu tijesta (otprilike 1 čajna žličica) i oblikujte ga u malu vrpcu debljine oko 0.5 cm i dužine 7,5 cm.
Oblikujte mali prsten preklapanjem jednog kraja preko drugog i lagano pritisnite krajeve da se spoje.
Ponovite s ostatkom tijesta dok ne oblikujete sve taralle.
Prvo stavite grijati pećnicu na 190 stupnjeva i obložite lim za pečenje papirom za pečenje.
Zatim kuhajte taralle u posoljenoj vodi dok ne isplivaju na površinu (otprilike 20-30 sekundi), izvadite ih šupljikavom žlicom i stavite na čistu kuhinjsku krpu da se ocijede. Kuhajte ih u serijama.
Nakon što ste ih sve prokuhali, rasporedite ih na obloženi lim za pečenje i pecite 30-35 minuta dok ne postanu zlatno smeđi i hrskavi.
Pustite da se ohlade prije posluživanja.