Maslac s medvjeđim lukom

Vrijeme pripremePriprema
5min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
0h
Ukupno vrijemeUkupno
5min
KompliciranostTežina
Cijena
Maslac s medvjeđim lukom by Shutterstock Shutterstock

Još jedan fora i brzi recept s medvjeđim lukom.

Sastojci

Broj porcija
5
250 gmaslaca
100 gmedvjeđeg luka
1 žličicasitne morske soli
1 prstohvatpapra

Priprema

1Na vrijeme pripremite maslac

Neka maslac bude na sobnoj temperaturi dok ne omekša, nekoliko sati prije pripreme recepta.


2Nasjeckajte medvjeđi luk

Medvjeđi luk operite i dobro posušite pa sitno nasjeckajte listove.


3Pomiješajte sve sastojke mikserom, žlicom ili u multipraktiku

Mikserom ili kuhačom istucite maslac dok ne postane kremast. Umiješajte nasjeckane listove medvjeđeg luka, sol, papar i limunov sok. Možete i sve sastojke ubaciti u multipraktik.


4Začinite po ukusu

Probajte okus pa po potrebi prilagodite količinu začina i limunovog soka. Čuvajte u hladnjaku do tjedan dana ili u zamrzivaču do 3 mjeseca.

Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.