Prvo stavite grijati pećnicu na 200 stupnjeva.
Stavite kuhati vodu i mast. Kada zavrije dodajte brašno i miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
Skinite s vatre i umiješajte jedno po jedno jaje.
Na lim za pečenje obložen papirom za pečenje pomoću žlice slažite smjesu u kuglice veličine oraha na razmaku od 3-4 cm.
Pecite otprilike 20 minuta ili dok košarice ne dobiju zlatno smeđu boju.
Pomiješajte brašno i žutanjke sa malo hladnog mlijeka koje ste odvojili od ukupne količine pripremljenog mlijeka.
Ostatak mlijeka skuhajte, maknite s vatre i i dodajte mu brašno sa žumanjcima. Vratite na vatru srednje jačine te miješajući kuhajte još 2-3 minute.
U ohlađenu smjesu dodajte šećer u prahu, maslac sobne temperature i rum. Miksajte dok se krema lijepo ne poveže.
Ohlađene košarice prerežite na pola oštrim nožem i punite kremom.
Tko voli, na kremu može staviti malo vrhnja za šlag.