Od svih sastojaka zamijesite glatko tijesto. Oblikujte pa zamotajte u foliju. Pustite na sobnoj temperaturi da kvasac proradi (15 minuta) pa spremite u hladnjak, najbolje preko noći.
Ocijedite indijske orašćiće i stavite u blender. Dodajte povrće, malo soli, par režnjeva češnjaka, dvije - tri žlice kiselog vrhnja i izblendajte u glatku kremu. Popravite okus ako treba (sol-papar) i ako je pregusto dodajte malo vode.
Tijesto razvaljajte što tanje, namažite nadjev po cijeloj površini tijesta pa zarolajte u roladu. Roladu stavite u kalup obložen papirom za pečenje i pustite da udvostruči volumen. Stavite peći u pećnicu zagrijanu na 180°C i pecite oko 40 minuta.
Pečenu masnicu izvadite iz peći, namažite tanko uljem i prekrijte krpom. Nakon 10 minuta izvadite iz kalupa, omotajte krpom i pustite da se ohladi.