Malo drukčiji gravče na tavče

Vrijeme pripremePriprema
20min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
2h
Ukupno vrijemeUkupno
2h 20min
KompliciranostTežina
Cijena
Malo drukčiji gravče na tavče

Sastojci

Broj porcija
4
2glavice crvenog luka
1krumpir
1mrkva
1svježa paprika
1režanj češnjaka
2konzerve graha
suha rebra, pučka kobasa, slanina (po želji)
1goveđa kocka
začini i peršin
lovorov list
1 žlicabrašna
1 žličicaslatke crvene paprike i malo ljute

Priprema

1 Skuhajte

Na ulju pirjajte sitno narezani luk dodati sitno narezanu papriku i krumpir, mrkvu na ploškice zatim češnjak. Pirjajte par minuta i napraviti zapršku.


Dodajte brašno i crvenu papriku, i malo ljute ako želite. Sve promiješajte i ulijte vode da prekrije sastojke.


Dodajte suha rebra, pučke kobase, slanine i grah (ja koristim iz konzerve), i goveđu kocku.


2 Zapecite

Sve promiješajte, začinite i kada prokuha prelijte u keramičku posudu ili tepsiju i stavite peći na 200 stupnjeva u pećnicu oko sat i pol do dva vremena.

July☮
July☮
Hrana je kao i glazba, čini ljude sretnima ☮️🎶